Anlægsgartner

Anlægsgartner i Aabenraa & Sønderborg

Belægningsarbejde

Ønsker du professionel hjælp til haven af en erfaren anlægsgartner, tilbyder vi at udføre en lang række opgaver, så du kan nyde din have eller terrasse i fulde drag. Vi klarer belægningsopgaver – store som små, trapper, støttemure, indkørsler og meget andet. Vi sørger altid for at finde frem til den helt rigtige løsning til dit projekt. Vi gør meget ud af den personlige dialog, og vi kommer gerne ud og ser på opgaven samt give råd og vejledning. Desuden byder vi dig velkommen i vores havecenter, hvor du kan finde inspiration til haven.

Grønne opgaver

Har du problemer med din skråning eller andre uvelkomne beplantninger? Har du et træ, der skygger for solen, eller på anden vis er generende? Så klarer vi det. Ved nybyggeri sørger vi for forvandlingen af din grund fra byggerod til færdig have – vi planter hækken, sår græsplænen og anlægger dine bede, så du bare skal glæde dig over et færdigt resultat, der lever op til dine havedrømme mange år frem.

Havearbejde/haveservice af anlægsgartner

Vil du holde helt fri tilbyder vi at klare alt dit havearbejde året igennem, så du ikke skal bekymre dig om klipning af hækken eller græsplænen, beskæring af havens buske og træer samt lugning af dine bede. Ingen opgave er for lille eller for stor! Vi laver en individuel aftale med dig på baggrund af en personlig gennemgang hos dig!

Fradrag med Boligjob-ordningen

Du kan få skattefradrag på op til kr. 6.100,- pr. voksen i din husstand for haveservice-opgaverne;

  • Hækklipning
  • Lugning
  • Beskæring af buske og træer
  • Græsslåning

Se Galleri med billeder fra vores mange opgaver lige her

Ring til os på 74 61 35 06 for et uforpligtende tilbud – vi glæder os til at hjælpe dig.

 

Anlægsgartner i Aabenraa & Sønderborg