Havecenter

Havecenter i Aabenraa,
ikke langt fra Sønderborg

Havekompagniet driver et moderne havecenter der er inspireret af naturen og den hyggelige landidyl. Vi ligger ikke langt fra motorvejen, og kun 5 km syd for Aabenraa. Kom ind i vores Havecenter og gå på opdagelse i det store sortiment af blomster og planter, grøntsager til drivhuset, krukker til udendørs brug og masser af havedekoration. Kom i godt humør af de mange skønne farver og bliv inspireret til denne sæsons havelook med et tur i vores havecenter.

Stort udvalg

Planteskolens havecenter byder altid på et stort udvalg af sæsonens haveplanter, blomster og alt, der hører til. Vi elsker flotte haver, og tilbyder derfor planter i alle afskygninger, lige fra roser til stedsegrønt. Er du på udkig efter buske, hække, træer, rhododendron, hortensia, stauder og græsser, drivhusplanter, kan du også finde det hos os.Vi har også rigtig mange forskellige frugttræer og frugtbuske samt alt tilbehør til både have og drivhus. Desuden tilbyder Havekompagniet også et udvalg af brugskunst i vores butik i Aabenraa. 

Rådgivning er en selvfølge

Vi står klar til at hjælpe og vejlede dig om både beplantning, træer, buske og blomster. Ofte kan man nemlig komme i tvivl om mange ting i forhold til jordmiljø, sol, vanding og eventuel trimning af havens planter, og i sådanne situationer træder vi med glæde til for at rådgive dig. Du får altid de bedste havetips med hjem, når du handler hos os. Mangler du inspiration til din nye have, guider vi dig gerne gennemudvalget i vores havecenter og kommer med anbefalinger. Tag gerne din haveplan eller fotos med, så hjælper vi dig videre.

Vi er desuden erfaren anlægsgartner og står klar til at hjælpe med alt inden for anlæg- og belægningsopgaver.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i havecentret!

Vil du se mere af hvad vi laver kan du klikke dig videre ind i vores galleri.

Se vores nyeste annonce her